Tehnică dentară
- LABORATORUL DE TEHNICA DENTARA WHITE WORKS IASI VA RECOMANDA:

GARDIA
Laboratorul de tehnica dentara White Works utilizeaza cu succes conceptul Gradia, un sistem restaurativ indirect pentru coroane si punti dentare, inlay-uri, onlay-uri si coroane de tip jacket. Acest produs inovator de la GC Japonia dovedeste o durabilitate remarcabila, opalescenta naturala si o estetica excelenta. De asemeni, transluciditatea Gradia este recunoscuta cu usurinta, nemaifiind intalnita la alte compozite.
GC GradiaGum reproduce excellent zonele de mucoasa lipsa, permitand reabilitari estetice complete. Compozitia unica a sistemului Gradia consta in combinatia dintre micro-eramica (micro-ceramic/pre-polymer filler) si o matrice prepolimerizata de dimetrilacrilat-uretan (uretan dimetacrilat matrix), rezultatul fiind un microceram-compozit superior, cu o rezistenta de exceptie si un luciu deosebit si de durata. Gradia poate fi folosit in siguranta pe suprafetele ocluzale posterioare, fara riscul aparitiei unor fisuri sau crapaturi in aceste zone.
Din 1999, anul lansarii in Romania, Gradia a fost utilizat in Laboratorul WHITE WORKS in peste 2000 de lucrari protetice performante pentru cele mai prestigioase cabinete stomatologice.

CERAMAGE
In noiembrie 2005 s-a lansat in Romania ultima generatie de compozite fotopolimerizabile microfilare CERAMAGE. Compania Shofu si-a dedicat in mod continuu activitatea in directia dezvoltarii si cercetarii de inalta calitate, demonstrand faptul ca produsele sale revolutioneaza estetica dentara. WHITE WORKS se bazeaza pe experienta si traditia firmei japoneze Shofu si lanseaza aceasta oferta pentru a veni in intampinarea celor mai noi standarde din clinica stomatologica.
Ceramage are cele mai bune recomandari, atat pentru inlay-uri, cat si pentru fatete si jakete-uri. Cermage combina avantajele compozitului (elasticitatea) si ale ceramicii(estetica inalta) intr-o formula cu numeroase aplicatii clinice in restaurari avansate, care necesita o rezistenta de durata.

VINTAGE HALO

WHITE WORKS foloseste frecvent VINTAGE HALO in lucrarile sale, un portelan de calitate superioara, cu proprietati optice deosebite, care dovedeste, in timp, o foarte buna rezistenta mecanica.

Producatoarea acesti portelan, compania japoneza Shofu, fondata in anul 1922, este in prezent printre cele mai cunoscute din lume pentru produsele sale superioare. VINTAGE HALO a fost obtinut in urma unei indelungate cercetari realizate impreuna cu specialistul Makoto Yamamoto, prin studiul a mii de dinti naturali cu ajutorul alalizei computerizate a culorii.

Unul din avantajele VINTAGE HALO este realizarea culorilor naturale prin tehnica stratificarii de baza a opac-dentinei, dentinei si opalul incizal, care au ca rezultat o extraordinara restaurare.

VINTAGE HALO dovedeste o rezistenta extraordinara la rupere si o elasticitate crescuta, fapt care asigura finalizarea unor restaurari protetice fara riscul aparitiei fisurilor sau crapaturilor, destul de frecvente in cazul portelanurilor din generatii mai vechi. Acest portelan permite obtinerea caracteristicilor individuale ale dintilor, intr-un numar nelimitat, prin utilizarea efectelor de culoare: dentinele speciale RedShift, ValuePlus sau Opal.

d.SIGN
Laboratorul WHITE WORKS tine cont de faptul ca implanturile dentare sunt folosite din ce in ce mai des in restaurari, ca urmare a perfectionarii materialelor si tehnicilor folosite. Astfel, se utilizeaza un portelan de inalta calitate, care nu abrazeaza dintii antagonisti si care creste foarte mult durata de viata a implantului.
Compania Ivoclar a avut in vedere cresterea continua a cererilor pentru functionalitatea si estetica restaurarilor ceramice si a creat produsul d.SIGN, o sticlo-ceramica speciala cu doua componente cristaline distincte: fluoropatita si leucita. Aceste doua componente reusesc sa dea portelanului calitati nonabrazive, transluciditate deosebita si luciu natural.

Datorita elasticitatii remarcabile, d.SIGN poate fi recomandat in orice situatie in care, in mod normal, ar trebui evitata folosirea materialelor dure cum sunt portelanurile ( dinti cu afectiuni parodontale, implanturi dentare).

WHITE WORKS foloseste cu incredere acest produs recunoscut pe piata ca un material de top, care reproduce cel mai fidel detaliile de culoare si transparenta ale dintilor.

LAMINA
Echipa WHITE WORKS lucreaza eficient in laboratorul sau cu produsul Lamina, un portelan fara support metalic.

Lamina este ideala in realizarea celor mai elastice fatete dentare, o solutie minim invaziva pentru rezolvarea cu succes a cauzelor de discromie a dintilor, de incongruenta sau de dinti cu treme. Avand in vedere toate considerentele estetice si de eficacitate, coroanele de tip jacket (fara support metalic) sunt solutia ideala pentru pacientii tineri, la care se evita pulpectomia dintilor (scoaterea pulpei dentare) pentru acoperirea acestora cu coroane metaloceramice.

Inlay-urile vor avea cea mai buna adaptare prin intermediul Lamina, tinand cont de estetica superioara a portelanului, de tendintele in stomatologia de ultima generatie si de respectarea nevoilor personale ale fiecaruia.

APARATE ORTODONTICE

Puternic si frumos. Metal daruind frumusete, sanatate, incredere in sine. O echipa formata din trei: medic, tehnician dentar, pacient. Porneste de la un inestetic dur, munceste cu profesionalism dedicat si obtine un rezultat care nu poate fi definit decat astfel: puternic si frumos este zambetul pe care-l dainuieste ortodontia.

Toti meritam sa purtam zilnic cate un zambet cuceritor si mai ales cei dragi. Farmecul unui zambet apare odata cu primii dinti, cand este cel mai usor sa pornesti in viata cu un zambet irezistibil si cu incredere in sine.

Ai grija din timp de dintisorii copilului tau si ofera-i sansa de a fi mereu cu zambetul pe buze! Aparatele ortodontice mobile de la WHITE WORKS sunt acum un prieten pe care te poti baza ca vor indrepta perfect aspectul dintilor celui mic!

APARATE PROTETICE PE IMPLANTURI
WHITE WORKS este singurul laborator de tehnica dentara din Iasi care de doi ani realizeaza aparate protetice profesionale pe implanturi cu grad mare de complexitate.

Stiinta si practica de specialitate au demonstrat ca implatologia este o metoda sigura si eficineta de rezolvare a edentatiilor (lipsa dintilor). Aceasta metoda si-a dovedit eficienta prin obtinerea de rezultate durabile si in cazurile de estetica dentara.

Specialistii WHITE WORKS au obtinut certificarea standardelor profesionale prin urmarea de cursuri de perfectionare. De-a lungul practicii, echipa WHITE WORKS a obtinut succese notabile ce i-au asigurat recunoasterea in domeniu.

Protezarea prin punti pe implanturi s-a dovedit a fi solutia ideala pentru pacientii cu varste intre 50 si 60 de ani care erau nevoiti sa suporte disconfortul cauzat de purtarea unei proteze mobile. Persoanele care au beneficiat de acest tip de tratament se simt mai incrrezatoare si zambesc mai mult.

APARATE PROTETICE SCHELETATE
WHITE WORKS produce aparate protetice scheletate cu cea mai mare precizie. Acestea au o grosime foarte mica (max. 0,7 mm) si o greutate redusa, ceea ce confera pacientului un grad sporit de confort, adaptarea cu aparatul protetic fiind posibila inca din prima zi.

Scheletatele cu crosete turnate

Sunt o solutie de refacere a integritatii arcadei denare fara a se interveni asupra dintilor restanti.

Scheletata cu elemente de ancorare speciale (attachement)

Reprezinta o solutie eleganta si mai putin costisitoare in cazul edentatiilor intinse si chiar subtotale, care confera aparatului protetic o excelenta stabilitate si cea mai buna retentie. Scheletata cu attachment-uri nu are elemente metalice la vedere, prezentand o buna restaurare estetica.

Scheletata unilaterala

- cu sistem de prindere Ancorvis

Este folosita in edentatiile uniterminale (2 dinti), are avantajul ca este foarte mica si nu are conector principal cu hemiarcada opusa (nu are placuta pe bolta palatina), fiind acceptata cu usurinta si de pacientii mai tineri.

- cu sistem Key Slide. Poate fi folosita si in cazul edentatiilor mai intinse (3-4 dinti). Are un sistem de deblocare a ruptorului de forta care fereste dintii stalpi, de forta ce ar putea periclita integritatea lor.
Scheletata cu coroane telescopate
Este o solutie moderna in refacerea edentatiilor inchise si totodata cea mai comoda din aparatele protetice scheletate, pentru ca nu are nevoie de conectori care sa traverseze bolta palatina sau sa treaca pe sub limba. Se pot realiza aparate protetice total fizionomice, care sunt indicate in orice caz, chiar si in cele mai dificile.


Parteneri


Pentru informaţii suplimentare efectuaţi click pe pictogramă.
WHITE WORKS DANIDENT - POLICLINICA STOMATOLOGICA
CAB. STOMATOLOGIC DR. BEATRICE VELICU CABINET DE MEDICINA DENTARA CRISDENT - DR. LITCANU CRISTINA
CENTRUL DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA NICOLINA OMINI CLINIC
BIOMEDICA CABINET OFTALMOLOGIC SI OPTICA - DR. DARABA
CAB. STOMATOLOGIC Dr. GORONEANU MARIANA CENTRUL MEDICAL POPARLAN
S.C. CARDIOR S.R.L. - DR. LAZAR SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT
MEDFIZ - CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA CAB STOMATOLOGIC DR. DIANA MIREA
CLINICA PEDILIFE DERMACENTER
INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE CABINET MEDICAL OFTALMOLOGIC DR. MOTAS MARIA
POLICLINICA MEDICALTOP CLINICA PSIDENT